Onze visie

Buurtschap Hazestraat verwerkt -inmiddels vele jaren- nieuwe elementen in het bekende en vertrouwde dahliaconcept tot een groot, boeiend, kleurrijk, spectaculair geheel met het doel ~corsodeelname~ te realiseren met voor iedereen een acceptabele inspanning. Ieder jaar zoeken we binnen de gestelde normen naar een verfrissende uitdaging. Met die instelling bouwen we jaarlijks aan de toekomst!

Motivatie en betrokkenheid zijn peilers waar we onze club op laten rusten. Met de uitbreiding van taken rondom de realisatie van een corsowagen vormt de coördinatie ervan een steeds belangrijkere taak die in eerste instantie is weggelegd voor het bestuur.

Met het instellen van werkgroepen op basis van kwaliteiten enerzijds, maar ook op basis van belangstelling anderzijds wordt de betrokkenheid van de medewerkers vergroot. Als buurtschap reiken we ieder de uitdaging en het is aan hem of haar op de uitdaging in te gaan. Daar speelt het vrijwillige karakter van de activiteit bloemencorso een belangrijke rol. Wat je ook doet of wie je ook bent, met een juiste instelling ben je van harte welkom!